Atatürk Koşusu’na Osmangazi İmzası

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı, 10 Kasım Atatürk Koşusu Kros Yarışları’nda üstün performans sergileyerek altın ve gümüş madalyanın sahibi oldu.

Bursa Atletizm İl Temsilciği tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk Koşusu Kros Yarışları, Botanik Park Kros Parkuru’nda gerçekleşti. Çekişmeli mücadelelere sahne olan yarışlara yaklaşık 100 okulun yanı sıra Bursa’da faaliyet gösteren çeşitli kulüplerin sporcuları katıldı. Küçük, yıldız ve gençler kategorilerinde gerçekleşen yarışta 485 sporcu kürsü mücadelesi verirken, Sakarya Ortaokulu adına Osmangazi Belediyespor’un başarılı atletleri ter döktü. Küçük kızlar 1500 metrede piste çıkan Osmangazili atletler, birincilik başarısı elde ederken, küçük erkekler 2000 metrede ise ikinci oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri törenle verilirken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 80. Yılında saygı ve özlem ile anıldı.

Osmangazi Belediyesi