Osmangazili Sporcudan Tam İsabet

Türkiye Atış Federasyonu’nun 2017 faaliyet takviminde yer alan Double Trap Türkiye Grup Eleme Yarışları, Türkiye genelinden 41 sporcunun katılımıyla Bursa’da yapıldı. Osmangazi Belediyespor adına yarışan Mehmet Duman, turnuvada dördüncü olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Görükle Atış Poligonu’nda düzenlenen Double Trap Türkiye Grup Eleme yarışları büyük çekişmeye sahne oldu. Türkiye genelinden toplam 41 sporcunun katıldığı grup eleme yarışlarında Osmangazi Belediyespor adına mücadele eden Mehmet Duman, toplam 98 isabetli atışla dördüncülüğü elde etti. Double Trap Türkiye Grup Eleme Yarışları, sonunda başarılı olan sporcular, 7-9 Temmuz tarihlerinde Mersin’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Mehmet Duman’ı tebrik ederek Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.

Osmangazi Belediyesi