Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri Fotoğraf Yarışması

Değerli Katılımcılar;
Osmangazi Belediyesi’nce bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları 12. Mayıs 2013 tarihinde, jüri üyeleri Nihat Küçük, İlhan Özer, Egemen Ergin, Rıza Ertekin ve Mehmet Dağ’ın bir araya geldiği jüri değerlendirme toplantısı sonucunda belirlenmiştir. Yarışmaya 43 kişi 210 eserle katılmış, şenliklerin bütün coşkusu bu fotoğraflara yansımıştır. BUFSAD Binası’nda gerçekleşen değerlendirme toplantısı sonucunda 38 eser sergilenmeye seçilmiştir. Yarışmada mansiyonlar 7443786-3 rumuzuyla Nejdet Sezer ve 1616167-5 rumuzuyla Bahriye Uylaş’ın olmuştur. Üçüncülük ödülünü 1616167-1 rumuzuyla Bahriye Uylaş, ikincilik ödülünü 7730960-4 rumuzuyla Serhat Sezer ve birincilik ödülünü gezgin1600337-2 rumuzuyla Tamer Çolakoğlu kazanmıştır.
1. Tamer Çolakoğlu
2. Serhat Sezer
3. Bahriye Uylaş
Mansiyon: Nejdet Sezer
Mansiyon: Bahriye Uylaş

Yarışmanın ödül töreni önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek, tören yeri ve tarihiyle ilgili bilgilendirme en kısa zamanda yapılacaktır. Ayrıca yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen eserler bugünden itibaren belediyemizin web sitesinde (www.osmangazi.bel.tr) sergilenecektir. Osmangazi Belediyesi’nce geleneksel hale getirilen, şenliklerin tarihe iz düşümüne imkan veren fotoğraf yarışmamıza ilgi gösteren herkese teşekkür ediyor, esenlikler diliyoruz.